Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

"Συμμορία λαθρομεταναστών "



"Είναι μια συμμορία Μαροκινών η Αλγερινών που έχει πάρει τα πρωτεία στις ληστείες δρόμου.Δεν καταλαβαίνουν από τίποτα και από κανέναν.

Αν τους δει κάποιος την ώρα που ληστεύουν ή σπάνε αυτοκίνητα παρκαρισμένα του κάνουν νοήματα ότι θα τον σκοτώσουν ή πιάνουν τα γεννητικά τους όργανα επιδεικτικά.
Η αστυνομία ειδικά τα βράδια είναι ανύπαρκτη,σε ένα χώρο που θα έπρεπε να φυλάσσεται καλύτερα και από τράπεζα. Διότι εκεί βρίσκονται 4-5 πολύ καλά ξενοδοχεία που δουλεύουν αποκλειστικά με τουρίστες.Stanley,classic Imperial κλπ.

Εξάλλου δεν μας έχει μείνει και τίποτα άλλο εκτός από τον τουρισμό για να ΄χουμε έσοδα σε αυτή την χώρα. Απορώ πως χουν αφήσει έρμαιο στον κάθε κλεφτρόνι τόσους τουρίστες που στο φινάλε δεν φταίνε και σε τίποτα για να πληρώνουν την δικιά μας ανυπαρξία στα θέματα ασφαλείας.Που πίστεψε με,κάθε μέρα έχουμε δεκάδες κρούσματα εναντίων των τουριστών (και όχι μόνο) από αυτά τα κλεφτρονία.

Καλώ λοιπόν τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ να ενεργήσει άμεσα και να αφήσει στην άκρη τις όποιες ευαισθησίες του για τους κακόμοιρους μετανάστες,γιατί αυτοί οι συγκεκριμένοι μόνο κακόμοιροι δεν είναι.Αν δείτε με τι λύσσα και με τι μίσος χτυπήσανε μια κοπελίτσα να τις πάρουν την τσάντα,θα καταλαβαίνατε τι εννοώ.

Η αστυνομία θα πρέπει να κάνει περιπολίες μέρα νύχτα στην περιοχή.Εδώ είναι το πρόβλημα δεν είναι τα Εξάρχεια κύριε Χρυσοχοϊδη μου.Εκεί ποτέ δεν είχα πρόβλημα σαν πολίτης,όμως στο Μεταξουργείο στην Ομόνοια και στην πλατεία Καραϊσκάκη δεινοπαθώ κάθε μέρα ή νύχτα και κάνω τον σταυρό μου να γυρίσω ζωντανός σπίτι μου.Όχι γιατί μπορεί μόνο να μου επιτεθούν και εμένα,αλλά και γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω σε περίπτωση που δω να χτυπούν κάποιον αθώο αυτά τα καθάρματα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ