Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Συνέλαβαν τους ληστές των ταβερνών - ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...!



Η σπείρα Αλβανών ( όπως αποδείχτηκε )που είχε ληστέψει δεκάδες ταβέρνες σε Αττική και Βοιωτία, αποσπώντας υπό την απειλή των όπλων χρήματα και κινητά τηλέφωνα από τους θαμώνες, συνελήφθη την Πέμπτη στον Αλίαρτο Βοιωτίας, από άνδρες της Ασφάλειας Λειβαδιάς.




Την Τετάρτη οι τρεις δράστες είχαν εισβάλει σε καφετέρια στον Ορχομενό Βοιώτιας, όπου, κατά την προσφιλή τους τακτική, λήστεψαν το ταμείο του καταστήματος αλλά και τους πελάτες, αποσπώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας, κυρίως κινητά τηλέφωνα. Στην Ασφάλεια Λειβαδιάς σήμανε συναγερμός και στήθηκαν σημεία ελέγχου σε όλο τον νομό Βοιωτίας. Σε ένα από αυτά, στον Αλίαρτο, εντοπίστηκαν την Πέμπτη τρεις ύποπτοι και προσήχθησαν στην Ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους ένα από τα κινητά που είχαν κλαπεί στη ληστεία της καφετέριας στον Ορχομενό.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι οι τρεις αλβανικής καταγωγής συλληφθέντες ήταν δράστες και των ληστειών σε δύο τράπεζες στη Μαλαισίνα Φθιώτιδας καθώς και πρατηρίου βενζίνης στην ίδια περιοχή. Οι τρεις ομολόγησαν οτι ειχαν διαπραξει συνολικά 14 ληστείες.

Η Ασφάλεια Λειβαδιάς
σε κατάλληλα επιλεγμένο σημείο και επιμελώς κρυμμένα σε αγροτική περιοχή της Αλιάρτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στολές παραλλαγής και βαρύς οπλισμός (καλάσνικοφ, καραμπίνες και δεκάδες φυσίγγια), καθώς και μέρος των κλοπιμαίων. Θαμώνες της ταβέρνας «Τζουμέρκα», που είχαν ληστέψει οι τρεις στις 27 Μαρτιου στην Βαρυπόμπη, εκλήθησαν από την Ασφάλεια και αναγνώρισαν προσωπικά τους αντικείμενα -κινητά και άλλα τιμαλφή- ανάμεσα στα κλοπιμαία.

Ακόμη, βρέθηκε χρηματικό ποσό 2.400 ευρώ, 15 κινητά τηλέφωνα και κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός εκ των τριών, το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις ληστείες.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τη γιάφκα της σπείρας στην Αθήνα. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Λειβαδιάς.

Τελικά οι Αλβανοί έχουν βρεί την "γη της επαγγελίας" στην Ελλάδα. ναναι καλα οι ανίκανοι πολιτικοί και λοιποί ξεπουλημένοι.

σε συνέχεια του άρθρου εδώ: http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/04/blog-post_8290.html