Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Σε κολόνα φωτισμού προσέκρουσε ο Αλβανός οδηγός κλεμμένου αυτοκίνητου



Δεν είχε αίσιο τέλος η απόπειρα δυο Αλβανών να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από το χωριό Πρωτόπαπας στα Ιωάννινα.

Ο ιδιοκτήτης τους πήρε είδηση και ειδοποίησε την αστυνομία που κινητοποιήθηκε άμεσα εντοπίζοντας και καταδιώκοντας τους δράστες που προσπαθώντας να διαφύγουν προσέκρουσαν πάνω σε κολώνα φωτισμού στην είσοδο του τούνελ στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Ήταν 4 τα ξημερώματα όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Λίγο μετά οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες και ξεκίνησε καταδίωξη αφού εκείνοι αρνήθηκαν να σταματήσουν στο μπλόκο των αστυνομικών. Πανικόβλητοι οι κλέφτες προσπαθούσαν να διαφύγουν την σύλληψη όταν εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε μια κολώνα φωτισμού.

Ο οδηγός παρά το σοκ δεν έχασε την ψυχραιμία του ,βγήκε από το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός ενώ ο συνοδηγός δεν κατάφερε να τον ακολουθήσει γιατί εγκλωβίστηκε στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία ο οποίος μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί ως αυτή την ώρα αναζητούν τον οδηγό του αυτοκινήτου.