Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

‘’Κακόμοιροι’’ λαθρομετανάστες σκοτώνουν Έλληνες.



‘’φιλήσυχος’’ μετανάστης δολοφόνησε δυο Έλληνες για 50 euro.



Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η διπλή δολοφονία με θύματα ένα 89χρονο και την 63χρονη σύζυγό του, που είχαν βρεθεί νεκροί με τραύματα από μαχαίρι και σιδερένιο λοστό...
στις 23.3.2009, στην ισόγεια μονοκατοικία τους στην οδό Ιμβρου 47, στη Δάφνη.

Δράστης είναι ένας 28χρονος Κούρδος, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη του.

Οπως προκύπτει από την κατάθεσή του κίνητρο ήταν η ληστεία και από το σπίτι πήρε 50 ευρώ, κοσμήματα, δυο κινητά τηλέφωνα και μια τηλεόραση.

Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.


http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_2414.html




ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ




ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!


Καμία πρωτοτυπία πλέον στα αστυνομικά Δελτία, αφού στις 99 απο τις 100 των περιπτώσεων δράστες εγκλημάτων είναι αλλοδαποί. Ύστερα από διενεργηθείσα προανάκριση από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών που αφορούσε βαριά σωματική βλάβη σε βάρος ημεδαπού ηλικίας 48 ετών κατοίκου εν ζωή Πρασίνου Κλείτορος Αρκαδίας, που έλαβε χώρα στην Κλειτορία Αχαΐας την 10-12-2009 και είχε ως επακόλουθο τον θάνατο αυτού, προέκυψε ότι δράστης προαναφερόμενης πράξης είναι ένα 21χρονος αλλοδαπός. Η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κών Καλαβρύτων, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σε βάρος του εκδόθηκε στις 12-01-2010 ένταλμα σύλληψης από την κα Ανακρίτρια Πρωτοδικών Καλαβρύτων. Ο δράστης συνελήφθη βάσει του παραπάνω εντάλματος και απολογούμενος αυθημερόν προφυλακίστηκε.

http://www.stoxos.gr/2010/01/blog-post_13.html