Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Αφγανοί Βίασαν 27χρονη Ελληνίδα Στην Ομόνοια…!




rape


Την απόλυτη φρίκη έζησε, χθες βράδυ, μια 27χρονη κοπέλα στα χέρια τριών Αφγανών. Η κοπέλα βρισκόταν στην οδό Μενάνδρου, όταν απήχθη από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά. Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ύστερα από έρευνα συνελήφθησαν οι δύο Αφγανοί 17 και 19 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος.


Ένας Έλληνας που περνούσε τυχαία την μάζεψε και κάλεσε την αστυνομία. Όλα αυτά τα δήλωσε Σύριος αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έχει υποστεί τα πάνδεινα από τις 2 συμμορίες που έχουν κάνει κατάληψη την συγκεκριμένη περιοχή.
Τους Νιγηριανούς και τους Αφγανούς μαφιόζους οι οποίοι σφάζονται ενίοτε και μεταξύ τους, όποτε ο ένας παραβιάσει την περιοχή του άλλου…!!

‘Ετσι κατάντησε το κέντρο της Αθήνας η πολιτική του “αντιρατσισμού” και της “πολυπολιτισμικότητας”.


Και τα φερέφωνά της, αποκρύπτουν εντελώς τέτοιες ειδήσεις που αποτελούν πλέον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ , ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ …ΑΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΑΣΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ…ΑΦΓΑΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ!


Οι “προοδευτικοί” “οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας” διοργάνωναν επί μήνες΄”αντιρατσιστικές” κινητοποιήσεις επειδή μια μαθήτρια από την Βουλγαρία βρέθηκε την ώρα της πράξης να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια στις…τουαλέτες του σχολείου της στην Αμάρυνθο. Όταν όμως σχεδόν καθημερινά πλέον βιάζονται Ελληνίδες από λαθρομετανάστες, η είδηση απλά για αυτούς δεν υπάρχει! Αφού όμως το θύμα είναι Ελληνίδα και οι δράστες είναι αλλοδαποί, “δεν πειράζει”, διότι … ”οι καημένοι οι Αφγανοί” “αναγκάστηκαν” να…βιάσουν, αφού “δεν είχαν να πληρώσουν” να πάνε σε… μπουρδέλο! Κατά τα άλλα εμάς είναι που αποκαλούν “ρατσιστές” τα φερέφωνα του ΣΟΡΟΣ!


Μα όχι, ”δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες για τους βιασμούς”, λένε! “Φταίει ο καπιταλισμός” και το “ρατσιστικό ελληνικό κράτος” που ναι μεν τους δίνει μόνο….2000 ευρώ δώρο στον καθένα για να ”επιστρέψουν” δήθεν στις χώρες τους, αλλά δεν τους πληρώνει και τα έξοδα για τους οίκους ανοχής!


Έτσι όπως πάμε, σε λίγο θα μηνύσει ο Δημητράς το Ελληνικό κράτος στα διεθνή δικαστήρια, διότι… “δεν παρείχε τα έξοδα για την απαιτούμενη σεξουαλική ικανοποίηση των μεταναστών, κάτι οπου αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμά τους, με αποτέλεσμα να τους αναγκάσει να βιάσουν Ελληνίδες, θέτοντας την ζωή των μεταναστών σε κίνδυνο, αφού κάποιες από τις Ελληνίδες μπορεί να είχαν μεταδοτικές ασθένειες , και τραυματίζοντάς τους ψυχολογικά, αφού τους ανάγκασε να βιώσουν την εμπειρία του βιασμού”.


------
Για ποιόν λόγο μας επιβάλλεται να ζούμε μαζί με ανθρωπόμορφα κτήνη τα οποία έχουν καταλάβει μια ολόκληρη περιοχή, έχουν σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους, βιάζουν, χτυπούν, διακινούν ναρκωτικά και όπλα;
Όλοι εσείς που θέλετε την νομιμοποίηση και ελληνοποίηση αυτών των ανθρώπων θέλετε και αυτόν τον «πολιτισμό» τον οποίο μεταφέρουν από τις πατρίδες τους;
Τι θα πείτε όλοι εσείς κύριοι σε αυτήν την κοπέλα και σε όλους όσους έχουν ζήσει παρόμοια περιστατικά σε αυτούς τους στοιχειωμένους δρόμους για το φαινόμενου του ρατσισμού;;
Τι θα τολμήσετε να πείτε για να την πείσετε να μην τους απεχθάνεται;

Κ. Πρωθυπουργέ δείτε το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και των επιπτώσεων αυτής όσο υπάρχει ακόμα χρόνος. Σας προειδοποιούμε πως ο χρόνος που έχει απομείνει είναι ελάχιστος.
Κανένας Έλληνας δεν θα δεχθεί την ελληνοποίηση και νομιμοποίηση αυτών των ανθρώπων. Μην κάνετε το λάθος να στραφείτε ενάντια στο συμφέρον του έθνους, ενάντια στους Έλληνες και στο μέλλον του τόπου μας, καθώς δεν θα αργήσει η ημέρα που θα πάρετε την θέση της Ν.Δ στην αντιπολίτευση. Ο κόσμος δεν θα ανεχθεί επιπρόσθετα προβλήματα επιβίωσης. Είμαστε ήδη πολύ επιβαρυμένοι.
( Λ )..