Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Έλεγε στην κόρη μου να βλέπει ενώ με βίαζε»






Σε κάθειρξη 25 ετών τιμωρήθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ο άνθρωπος που πριν μερικά χρόνια αποτελούσε το φόβο και τον τρόμο κάθε γειτονιάς της Αθήνας. Πρόκειται για την άνδρα με το κατσαβίδι, ο οποίος βίαζε νεαρές γυναίκες που τις απειλούσε κρατώντας ένα κατσαβίδι.


Ο κατηγορούμενος, Αλβανός υπήκοος, αναγνωρίστηκε από τα θύματά του και οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό όταν μητέρα και κόρη που έζησαν τον ίδιο εφιάλτη, περιέγραψαν πως κακοποιήθηκαν από τον ίδιο άνδρα.


Οι δικαστές άκουσαν συγκλονισμένοι τη μαρτυρία της γυναίκας που ήταν υποχρεωμένη για άλλη μια φορά να περιγράψει στο ακροατήριο όσα εδώ και πέντε χρόνια σημάδεψαν τη ζωή της και κυρίως τη ζωή της κόρης της.


«Ήρθε δίπλα στο παιδί και του έβαλε το κατσαβίδι στην κοιλιά. Πίστεψα ότι ήταν ληστεία και του είπα "Πάρε την τσάντα και άσε το παιδί μου. Μην το πειράξεις". Η μικρή με κοίταγε στα μάτια κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτε για το παιδί μου. Ήταν αποφασισμένος. Με έπιασε από τα μαλλιά και μας πήγε σε μια οικοδομή. Άρχισε να με χτυπάει. "Θα σε βιάσω" μου είπε. Τον παρακαλούσα "Όχι μπροστά στο παιδί". Ξεκίνησε ο βιασμός."Δες, έλεγε στο παιδί". Ο κατηγορούμενος απολογούμενος όχι μόνο αρνήθηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι με τη μητέρα γνωρίζονταν και πως ό,τι συνέβη έγινε με τη θέλησή της.

http://www.tragasnet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19294:l--------r-&catid=69:society&Itemid=148


Kαι μια δημοσίευση της Καθημερινής(02-03-05)



«KATΣABIΔAKIAΣ»

Στη φυλακή μετά την απολογία

Προφυλακίστηκε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 28χρονος Aλβανός Aντέμι Πετρίτ, γνωστός ως « κατσαβιδάκιας», ο οποίος κατηγορείται ότι έπραξε και αποπειράθηκε να πράξει σωρεία βιασμών υπό την απειλή κατσαβιδιού. Mετά την αναγνώρισή του από τέσσερα θύματά του και την ταυτοποίηση DNA, ο «κατσαβιδάκιας» ομολόγησε τις πράξεις του.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 28χρονος Aλβανός φέρεται ότι στις 7 Nοεμβρίου βίασε μία μητέρα και την κόρη της, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, φέρεται να είχε ληστέψει με την απειλή κατσαβιδιού μια 22χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια, κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να την βιάσει και την ανάγκασε να ανέβει στο αυτοκίνητό του προκειμένου να τη μεταφέρει σε απομακρυσμένη περιοχή. H γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα, αποπειράθηκε να βιάσει και μία 35χρονη.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_02/03/2005_135691

πηγη