Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ομολόγησε ο Αλβανός δολοφόνος της Αμοργού



Λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας 23χρονου την Τρίτη στην περιοχή Αγιος Παύλος της Αμοργού, όταν ο ίδιος ο δράστης παραδοθηκε λίγες ώρες αργότερα στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στο χώρο νεοανεγειρόμενου συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου εργάζονταν ο δράστης και το θύμα σε οικοδομικές εργασίες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 26χρονος δράστης, αλβανικής καταγωγής, επιτέθηκε στον ομοεθνή του με σιδερολοστό την ώρα που αυτός ήταν απασχολημένος και είχε στραμμένη την προσοχή του στην εργασία, και του κατάφερε ένα δυνατό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ο δράστης, μετά το έγκλημα, εξαφανίστηκε, ενώ ο 23χρονος διακομίστηκε από τον ιδιοκτήτη της οικοδομής στο Κέντρο Υγείας Αμοργού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το απόγευμα ο 26χρονος εμφανίστηκε στον αστυνομικό σταθμό, όπου ομολόγησε την πράξη του και στη συνέχεια παρελήφθη από κλιμάκιο αξιωματικών από τη Νάξο που είχαν μεταβεί στην Αμοργό και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Τα αίτια της ανθρωποκτονίας δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως και ερευνώνται από την Αστυνομία.

πηγή