Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Προκλήσεις Αφγανών λαθρομεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα,κατέληξαν σε άγρια συμπλοκή

Οι προκλήσεις των Αφγανών λαθρομεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα
έφτασαν τους κατοίκους στα όρια τους.Επειδή υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας στο συγκεκριμένο επεισόδιο μπορώ να σας διηγηθώ ακριβώς τι συνέβη..

Στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα υπήρχε μια παρέα Αφγανών τώρα τελευταία που συνεχώς παρενοχλούσε τους κατοίκους και ειδικά τα μικρά κοριτσάκια (ελληνίδες,πολωνέζες,αλβανίδες) η αστυνομία όπως συνήθως πήγαινε και αυτοί μόλις βλέπανε αστυνομικούς φεύγανε και ερχόντουσαν πάλι όταν ηρεμούσαν τα πράγματα.

Οι συγκεκριμένοι σύμφωνα με τους κατοίκους πουλούσαν ναρκωτικά,και για αυτό το λόγο ξημεροβραδυάζανε στην πλατεία..

Ετσι και εχθές ένας Πολωνός πατέρας 14χρόνης προσπάθησε να ζητήσει τον λόγο απο τους αφγανούς και πάνω στην κουβέντα παραλίγο να τον μαχαιρώσουνε ύπουλα.

Κάτοικοι διαφόρων εθνικοτήτων βλεποντας τι γίνετε,μπήκαν στην μέση για να σώσουνε τον Πολωνό.

Η προσπάθεια αυτή θεωρήθηκε απο τους αφγανούς σαν απειλητική κίνηση και επιτέθηκαν και στους άλλους.Η όλη φασαρία κατέληξε σε ανθρωποκυνηγητό μεταξύ κατοίκων που βγήκαν απο τις καφετέριες,κατά των λαθρομεταναστών.Πίσω απο την εκκλησία οι κάτοικοι καταφέρανε και πιάσανε μερικούς και τους ξυλοφορτώσανε.Αποτέλεσμα ήταν ο ένας να βρεθεί στο νοσοκομείο και ένας άλλος έφυγε μόλις είδε να έρχετε περιπολικό και δεν πρόλαβε να τον πάρει ασθενοφόρο.Απο όσο είδα πρέπει να χτύπησε και ένας πολωνός που είχε πάει να βοηθήσει τον ομοεθνή του.

Πολλοί έλληνες που βλέπαμε το περιστατικό,λέγαμε μεταξύ μας να μην πάμε να βοηθήσουμε,γιατί θα αρχίσουν τα ΜΜΕ και τα γνωστά παπαγαλάκια των αριστερών να λένε για φασίστες και χρυσή αυγή.

Επειδή πολλοί θα πούνε ότι ήταν χρυσαυγίτες και φασίστες,θα σας ενημερώσω ότι οι έλληνες στην συμπλοκή ήταν 3-4 οι υπόλοιποι περίπου 20,ήταν αλλοδαποί που μένουν στην περιοχή,και είναι διαφορετικών εθνικοτήτων..

Και έτσι το παραμύθι των φασιστών κατοίκων πάει περίπατο.

Τώρα τι θα πούνε φασίστες μετανάστες χτυπήσανε λαθρομετανάστες???

Ή θα τα φορτώσουν πάλι στους έλληνες,χωρίς να έχουμε εμείς καμία συμετοχή στο επεισόδιο.

Κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα..Αντώνης Τ.....
Παρακαλώ να προωθηθεί το μήνυμα μου......

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία στο blog σας..